maandag 7 januari 2013

"Tja, waar zal ik het nieuwe jaar eens mee beginnen op onze blog?"

Terugkijken of vooruitkijken?

 Ik ben tot de conclusie gekomen om beiden kort te gaan doen. Simpelweg omdat het heden, verleden en de toekomst niet los van elkaar gezien kunnen worden. In brede zin, maar zeer zeker op het vlak van strategie.

In het voorjaar van 2012 hebben mijn collega Ruud en ik deze blog opgestart. Ruud blogde al langer onder "3 keer V" en "Strategiewerkt.nl" is hieruit voortgekomen. Enthousiasme vierde bij ons beiden hoogtij en doet dat gelukkig nog steeds. Dit is ook een onontbeerlijk aspect om dit in onze vrije tijd te kunnen blijven doen. Onze voornaamste zorg: "kunnen we wel voldoende kwalitatieve content genereren", bleek tot op heden ongegrond. We hebben tevens een gastblogger kunnen begroeten in de persoon van Roger Arets en nodigen bij dezen nogmaals iedereen uit om niet te schromen contact op te nemen als je een leuke, leerzame, grappige, beschouwende of [vul zelf maar aan] post wil schrijven. Niet geheel ongehoopt, maar wel als positieve verrassing ervaren, waren het aantal reacties en mensen die onze blog bekijken. Tot zover het retrospectieve deel van deze post.


 Wat brengt het heden ons en wat gaan we in de toekomst doen? Het heden heeft ons alvast gebracht dat we nu ook bereikbaar zijn vanuit de geheel vernieuwde website van onze werkgever QNH. Dat doet in ieder geval deugd en zou je best een mooie start kunnen noemen van het nieuwe jaar. Voor de toekomst is er één ding in ieder geval duidelijk: we gaan hiermee door. In 2013 hopen we wederom een aanzienlijk aantal kwalitatieve posts te kunnen afleveren waarbij (nog) meer interactie met "de lezer" een middel is om zo mogelijk te kunnen komen tot een "strategische dialoog". Daarnaast hopen we via LinkedIn, Twitter en wellicht nieuwe, opkomende media (wie zal het zeggen) onze ideeën verder te kunnen delen en een breder publiek te kunnen bereiken.

Wij zijn in ieder geval voornemens er een mooi jaar van te maken. Uiteraard wensen we dit ook toe aan alle volgers, reageerders en toekomstig (?) gastbloggers van Strategiewerkt.nl.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten