zondag 4 december 2011

't Maankwartier, dat Loont - complot

De bouwwereld wordt met de dag creatiever. Komt ie ...... Afgelopen tijd is gewerkt aan de wegen rondom winkelcentrum 't Loon (gemeenten Heerlen), is de crisis uitgebroken en staan er veel winkels leeg in 't centrum van Heerlen.

1+1=2.

Let op. De wegenbouwer heeft in opdracht van de projectontwikkeleaar en de gemeente Heerlen mollen en regenwormen via onderaardse tunnels onder het winkelcentrum gedropt. Die zijn daar nu druk bezig om tunnels te graven waardoor de boel instort. Dus, moet het winkelcentrum worden gesloopt en is het logisch dat het Maankwartier, bij het NS station, daarvoor in de plaats komt. En links en rechts worden ook nog leegstaande winkelpanden opgevuld.

Is dat erg? Nee, helemaal niet. Nou ja, een beetje. Vooral voor de bewoners en winkeliers die van huis en haard worden verdreven. Met excuses voor mijn theorie voor deze mensen. Laten we nog even doorgaan. Het Maankwartier wordt versterkt met een gezellige en mooie mix van winkels. Dicht bij openbaar vervoer, in de buurt van de Royal, het Coriocenter, het politiebureau. Kortom! ta ta.
De totale sloop (maar het zal wel een deel zijn) van 't Loon is de redding voor Heerlen.

Punt, klaar, einde toekomstscenario. Veel succes met slopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten