"Dankzij een slimme combinatie van HAK-groente en Actifry toch warm eten op tafel bij tweeverdieners. Ook dat is innovatie."
Je werkt met zn tweeen, komt rond de klok van 5 thuis (en dat is al vroeg), de kinderen willen naar de sportclub, iedereen heeft honger, je vindt gezond eten belangrijk. En ook het gezamenlijke eetmoment staat hoog op je agenda. Je kinderen zijn echter pas 10 jaar oud en je vraagt je af hoe je dat kunt oplossen.
Nou dan is er goed nieuws. En ik heb het ook nog proefondervindelijk kunnen vaststellen. Het gaat als volgt: je belt je dochter en vraagt haar om een potje groente van HAK te openen. Dankzij de 1-2 sluiting kan iedere slapjanus zo'n potje openmaken. Je giet het over in een pannetje en de groenten staan paraat. Stap 2, het vlees. Vraag dochterlief om de kippenboutjes in de Actifry te gooien en de teller op 30 minuten te zetten.
Dan nog de aardappels. Die gaan, voorgeschild en gekookt, in Actifry nummer 2. Tien minuten later bel je nog even op om de timer op 20 minuten in te stellen. Voor de veiligheid laat je je dochter nog even de camera van de iPad of iPod op het fornuis richten, zodat je alles kunt checken. Een webcam zou ook nog kunnen. Voila, je komt thuis en alles is klaar. Alleen nog even de groente opwarmen en je kunt aan tafel.
Van de supermarkten vraag ik daarom om wat meer kant-en-klaar verpakkingen met gemarineerde vleesstukjes te verkopen. HAK vraag ik om het assortiment met 1-2 deksel uit te breiden en van Tefal verwacht ik een Actifry in een kleinere variant.
En zo blijkt maar weer dat innovatie gewoon een kwesite van 'anders combineren' is.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten